NOVAM-bestuur
Marieke de Vries – secretaris
Stefan Rasch – penningmeester
Robert Baas – redacteur.

Tezamen vormen zij het Dagelijks Bestuur.
Het verdere Algemeen Bestuur bestaat uit:
Otine van Erp
Petra van Drieënhuzien
Hans van der Maas.

Zet hem in je agenda:
zaterdag 11 mei ALV NOVAM
De vergadering zal dit keer plaats vinden in de zaal van “Ons huis” Taborkerk, Prinsesselaan 8, 6713 PX Ede.
concertagenda
Op zondag 17 februari houdt de Winterswijkse Accordeon Vereniging haar jubileumconcert met een feestelijk tintje.
Aanvang: 15:00 uur, zaal open 14:30 uur
Locatie: The Gallery, Meddosestraat 8, Winterswijk
Entree: € 12,50 incl. koffie / thee en drankje.

Op zaterdag 9 maart organiseerd Asaneo een accordeonavond. De volgende accordeon verenigingen zullen optreden: Musicorda olv Wim Becker, Con Brio olv Froukje Klinge, Asaneo ensemble olv Marian van Vloten en Piet Verzijde. Aan het einde van de avond spelen alle deelnemers Fantasyland van Piet Verzijde, olv Wim Becker.

aanvang: 20 uur
locatie: Kerk de Ark, Aakstraat 60, Amsterdam Noord
toegang: 4 euro
Zondag 10 maart in theater Geert Teis te Stadskanaal: de 7e editie van het Internaal Accordeonfestival Stadskanaal. Met de volgende accordeonisten: Pietro Adragna (Italië – o.a. winnaar Coupe Mondiale in 2011), Duo Second Souffle (België), en uit Nederland Vincent van Amsterdam (winnaar Dutch Classical Talent Award in 2016) en Gert Wantenaar (o.a. Malando). Professionele ritmische begeleiding van Bert van Erk (contrabas) en Sebastian Demydczuck (drums). Theater open: 12.00 uur, zaal open: 13.15 uur, aanvang: 13.30 uur, Finale: 17.00 uur met één pauze van 30 minuten.  Combi-aanbieding in samenwerking met het City Hotel bestaande uit een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet voor 2 personen + 2 entreekaarten voor slechts € 69,00.
Entreekaarten: € 14,00 in de voorverkoop (tot 3 maart 2019) en € 15,00 aan de kassa op zondag 10 maart 2019.
Bestellen kan via: www.accordeonfestival.nl  via info@accordeonfestival.nl of via 0599-333291
Zondag 17 maart 2019 Nationaal Accordeon Concours voor solisten en kamermuziek, in Amstelveen.
Op Zondagmiddag 17 maart geeft accordeonvereniging Insulinde haar jaarconcert in het dorpshuis van Landsmeer. Voor u zullen spelen het Insulinde orkest en het ensemble m.m.v. Marlies de Roos (panfluit).
Aanvang: 14 uur (zaal open vanaf 13:30 uur)
Locatie: Calkoenstraat 27 van 14.00 tot 16.00 uur.
Toegang: is € 7,50
Op zaterdag 23 maart geeft Accordeonvereniging Accordeonata een voorjaarsconcert o.l.v. Leo van Lierop Medewerking Countryband Change of Key (welke ook zorgen voor muziek tijdens het napraten en/of het dansen na afloop)
Aanvang: 20 uur
Locatie: Partycentrum Amicitia, Lekkerkerk
Toegang: 10 euro
Op zondagmiddag 24 maart  geeft de Eerste Gooise Accordeon Vereniging MUSICORDA uit Hilversum haar jaarlijks concert. Beide orkesten van Musicorda geven acte de présence. Het programma is erg gevarieerd. De muzikale leiding
van deze middag is in handen van onze dirigent Wim Becker.
Aanvang: 14:30 uur (zaal open om 14 uur)
Locatie: De Morgenster, Seinstraat 2, Hilversum.
Kaarten en info: 8 euro, te bestellen 035-6016516 of  info@musicorda.nl
Op Zondag 30 maart viert accordeonvereniging Harry van Wezel uit Vlaardingen haar 45 jarig bestaan met een concert. Het Shantykoor de Vlaardingse muiters zijn deze avond als gast aanwezig.
Aanvang: 03:30 uur (zaal open om 19 uur)
Locatie: de kleine zal van de Stadsgehoorzaal, de Harmonie, Schiedamseweg 51, Vlaardingen.
toegang: 10 euro
Voor informatie of bestellen van kaarten: Jolanda Keldermans 06-52052407 of via e-mail: jolandakeldermans@hotmail.com Elly Walbeek  010-4358597 of via e-mail: w.walbeek6@upcmail.nl
Op zondag 7 April organiseert Novam-Gelderland de 8e Dag van het Balginstrument. Deze dag begint om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Er is een open podium. Ook orkesten kunnen aan deze dag deelnemen.
Locatie: het dorpshuis Ugchelens Belang Bogaardslaan 81, 7339AN Ugchelen.
Voor info:  Henk van den Berg, Novam-Gelderland e-mail: hbme@muziekeducatie.net
Toegang: gratis!