NOVAM-bestuur
Marieke de Vries – secretaris
Stefan Rasch – penningmeester
Robert Baas – redacteur.

Tezamen vormen zij het Dagelijks Bestuur.
Het verdere Algemeen Bestuur bestaat uit:
Otine van Erp
Petra van Drieënhuzien
Hans van der Maas.

concertagenda

Op zondagmaddag 16 december geeft de Amsterdamse Accordeonvereniging Insulinde m.m.v. Vocal group Barbees & Barflies een sfeervol kerstconcert.
Locatie: in de kerk de Zuidervermaning, Zuideinde 233, 1151 EG Westzaan.
Toegang: 6 euro
Op zondag 13 januari 2019 geeft Accordeonvereniging Accordeonata een nieuwjaarsconcert o.l.v. Leo van Lierop
Aanvang: 14 uur
Locatie: Partycentrum Amicitia, Lekkerkerk
Op zaterdag 26 januari 2019 viert het Haarlems Accordeonorkest haar 60-jarig jubileum met een speciaal concert in samenwerking met het “van Amsterdam Duo”. Op het programma staan o.a. de composities: Zigeunerweizen van P. de Sarasate voor solo -viool en orkest, la Campanella van R. Würthner voor solo accordeon en Orkest, Symphonie nr 9 van A. Dvorak, Danzon nr. 2 van A. Marquez en de nieuwe compositie “ Sometimes” gecomponeerd door Ad Wammes ter gelegenheid van het 60 jarig jubileum van het orkest.
Aanvang: 20 uur (zaal open 19.30 uur)
Locatie: Kerkzaal Doopsgezinde Gemeente Haarlem, Frankestraat 24, 2011 HV Haarlem
Toegang: 10 euro (jeugd 5 euro)
Op zondag 27 januari geeft Accordeonvereniging Blijleven o.l.v. Jorind Josemans een concert ter gelegenheid van hun 55 jarig bestaan. Medewerking wordt verleend door Emiel Blom, Paul van de Laar en presentatie Kan Roosen
Locatie: Landgoed Coudewater, gebouw Theaterzaal/Dansschool Rosmalen
Toegang: 10 euro incl. 1 consumptie
Op zaterdag 9 maart organiseert Asaneo een accordeonavond. De volgende accordeon verenigingen zullen optreden: Musicorda olv Wim Becker, Con Brio olv Froukje Klinge, Asaneo ensemble olv Marian van Vloten en Piet Verzijde. Aan het einde van de avond spelen alle deelnemers Fantasyland van Piet Verzijde, olv Wim Becker.
aanvang: 20 uur
locatie: Kerk de Ark, Aakstraat 60, Amsterdam Noord
toegang: 4 euro
Zondag 10 maart 2019 in theater Geert Teis te Stadskanaal: de 7e editie van het Internaal Accordeonfestival Stadskanaal. Met de volgende accordeonisten: Pietro Adragna (Italië – o.a. winnaar Coupe Mondiale in 2011), Duo Second Souffle (België), en uit Nederland Vincent van Amsterdam (winnaar Dutch Classical Talent Award in 2016) en Gert Wantenaar (o.a. Malando). Professionele ritmische begeleiding van Bert van Erk (contrabas) en Sebastian Demydczuck (drums). Theater open: 12.00 uur, zaal open: 13.15 uur, aanvang: 13.30 uur, Finale: 17.00 uur met één pauze van 30 minuten.  Combi-aanbieding in samenwerking met het City Hotel bestaande uit een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet voor 2 personen + 2 entreekaarten voor slechts € 69,00.
Entreekaarten: € 14,00 in de voorverkoop (tot 3 maart 2019) en € 15,00 aan de kassa op zondag 10 maart 2019.
Bestellen kan via: www.accordeonfestival.nl  via info@accordeonfestival.nl of via 0599-333291