NOVAM-bestuur
Marieke de Vries – secretaris
Stefan Rasch – penningmeester
Robert Baas – redacteur.

Tezamen vormen zij het Dagelijks Bestuur.
Het verdere Algemeen Bestuur bestaat uit:
Otine van Erp
Petra van Drieënhuzien
Hans van der Maas.

concertagenda
Rik Cornelissen geeft komende maanden verschillende concerten, het eerste concert is op 16 juni. Voor meer informatie, klik hier.
Op dinsdag 18 juni speelt Accordeonorkest vereniging Belzona voor de vakantie-gangers in Het Landhuis.
Al jarenlang speelt Belzona  in de zomer een aantal avonden diverse soorten muziek, waarbij in de loop van de avond ook gezongen wordt. U bent ook van harte welkom om te komen luisteren.
Entree   : gratis
Op zondag 30 juni geeft Accordeon Orkest MADE Amstelveen samen met Accordeon Kwartet Kwintetto een openlucht concert tijdens het Amstelzomerconcert. Zij spelen o.a. hun programma van het World Music Festival 2019 Innsbruck.
Locatie: achter de Amstelkerk, Kerkstraat 11, Ouderkerk aan de Amstel
Aanvang: 15 uur
Entre: gratis
poster, zie prikbord.
Op zaterdag 13 juli speelt Accordeonorkest vereniging Belzona bij de Watertoren in Hengelo.
Kom luisteren en genieten van dit gratis mini concert.
Locatie : de Watertoren, Watertorenlaan 60, 7552 TN Hengelo
Tijdstip : 14.00-16.00 uur
Op dinsdag 23 juli speelt Accordeonorkest vereniging Belzona voor de vakantie-gangers in Het Landhuis.
Entree   : gratis
Op dinsdag 30 juli speelt Accordeonorkest vereniging Belzona voor de vakantie-gangers in Het Landhuis.
Entree   : gratis
Op dinsdag 13 augustus speelt Accordeonorkest vereniging Belzona voor de vakantie-gangers in Het Landhuis.
Entree   : gratis
Op zondag 6 oktober organiseert Accordeonvereniging Accordoia uit Kerkrade samen met Accordeonorkest Swentibold uit Buchten hun jaarlijkse Play-in Limburg. De dag start om 9 uur, en om 16 uur zal de eindpresentatie zijn. Voor meer info, en het aanmeldings formulier, klik hier. Het WORD document kan je dan invullen en op sturen naar: Tiny Albertz-Wetzels, Caeciliastraat 38, 6143 BH Guttecoven, of mailen naar: mieke.czech@gmail.com
Afgelopen najaar is het Project Accordeonorkest Noord-Nederland opgericht, dit orkest staat onder leiding van Ellen Zijm. Op dit moment wordt er druk geoefend en zijn twee concerten in voorbereiding:
Op zaterdag 14 september vindt een concert plaats in,
Locatie: Theater De Tamboer, Hoofdstraat 17, 7902 EA in Hoogeveen.
Aanvang: 20.15 uur Er wordt samengewerkt met BigBand Scala o.l.v. Gerard Gerrits en Zangkoor Con Amore o.l.v. Henry Huisjes, beide uit Hoogeveen.
Een 2e concert is op zondag 20 oktober.
Locatie: de Dorpskerk, Kerkstraat 35, 7384 AS in Wilp.
Aanvang: 14.30 uur
Er wordt samengewerkt met het Nieuwsdienstkoor en Vocal Group Faktor Twaalf, beide koren o.l.v. Sandra de Bruin.
Op zaterdag 19 oktober organiseert Stichting Novam-Gelderland en Stichting Muziekeducatie-Gelderland een orkestendag.
Deze wordt gehouden in mfc Stroud brinkstraat 91  3881 BP Putten.
Aanvang 13.00 uur.
Opgeven voor deze dag vóór 1 oktober 2019 bij: Henk van den Berg: e mail: hbme@muziekeducatie.net
Op zaterdag 2 november viert Accordeonorkest vereniging Belzona haar 70 jarig bestaan met een prachtig jubileumconcert. De avond wordt tevens opgeluisterd door gastoptredens. Laat u deze avond verrassen.
Locatie : Het Kulturhuis, Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Tijdstip : 20.00-22.30 uur
Entree   : € 7,50
Kaarten verkoop aan de kassa, maar ook via Kulturhus te bestellen via deze link
Op zaterdag 9 november is de Najaars-uitvoering van Accordeonvereniging Kunst na Arbeid uit Epe, olv Leo van Lierop. Dit wordt Leo zijn eerste concert waar hij als dirigent zal optreden voor KNA.
Locatie: De Hezebrink” in Emst (Ds. Van Rhijnstraat 69)
Aanvang: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). Voor nadere info: www.knaepe.nl
Op zaterdag 16 november viert de Vlissingse Accordeonverening haar 60-jarig jubileum. De verening is op 20 november 1959 opgericht. Vanaf het begin af aan is Ans Boone al lid, en heeft bij herhaling diverse bestuursfuncties bekleed. Meer info over dit concert volgt binnenkort.