NOVAM-bestuur
Marieke de Vries – secretaris
Stefan Rasch – penningmeester
Robert Baas – redacteur.

Tezamen vormen zij het Dagelijks Bestuur.

Het verdere Algemeen Bestuur bestaat uit:
Otine van Erp
Petra van Drieënhuzien
Hans van der Maas.

concertagenda

Op zondag 8 maart geeft Vinkenveense Accordeon Verening Con Amore olv Arnaud Rosdorff een concert. Speciale medewerking wordt verleend door Vincent van Amsterdam.
Locatie: De Boei, Kerklaan 32, Vinkenveen
Aanvang: 14 uur (zaal open 13.30 uur
Toegang: 10 euro
reserveren van kaarten op: reservering@vavconamore.nl

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart geeft Amusementsvereniging Mondolia een concert.
Locatie: Het Boshuis, Kerkweg 2 in Klarenbeek
Aanvang: 19.30 uur (zaal open vanaf 18.30 uur)
Toegang: 8 euro, 4 euro voor kinderen
kaarten bestellen: mavmondolia@gmail.com

Op zaterdag 21 maart 2020 geeft Accordeonvereniging Accordeonata uit Lekkerkerk o.l.v. Leo van Lierop een voorjaarsconcert. Het gastoptreden, en balmuziek wordt verzorgd door de Countryband Change of Key uit Gouda.
Locatie: Partycentrum Amicitia te Lekkerkerk
Aanvang: 20 uur
Kaarten reserveren via: info@accordeonatalekkerkerk.nl

Op Zondagmiddag 22 maart 2020 geeft de Amsterdamse Accordeon Vereniging Insulinde haar jaarconcert. Voor u zullen spelen het Insulinde orkest en het ensemble m.m.v. de Haarlemse Vocal Group and Band Barbees & Barflies.

Locatie: Dorpshuis van Landsmeer, Calkoenstraat 27
Aanvang: 14 uur (zaal open vanaf 13.30 uur)
Toegang: 7,50 euro

Op zondag 29 maart geeft de Eerste Gooise Accordeon Vereniging MUSICORDA haar jaarlijks concert voor de eerste maal onder leiding van twee nieuwe dirigenten! Het B-orkest wordt gedirigeerd door Roelof van Kooi en het  A-orkest heeft Tim Fletcher als muzikaal leider.
Locatie: “de Morgensterkerk”, Seinstraat 2, Hilversum
Aanvang: 14.30 uur (zaal open vanaf 14 uur
Toegang: 10 euro incl consumptie (tot 12 jaar gratis toegang

Op Zaterdag 18 april geeft het Poolse Motion Trio samen met Accordeonorkest Kortenbalg o.l.v. Jef De Haes een concert in België.
Locatie: Breughelzaal GC De Naere, Leuvensesteenweg 187, Tielt-Winge
Aanvang: 19 uur
Toegang 15 euro (tot 18 jaar 12 euro)
Poster, zie prikbord

Op vrijdagavond 24 april, zaterdagavond 25 april en zondagmiddag 26 april geeft Trix Reintjens een bijzonder concert. Het woord “concert” voldoet niet, want het gaat om een totale theater productie van Roméo et Juliette. De informatie over deze productie is te vinden op deze link.

Locatie: Munttheater, Collegeplein 3 Weert.
Voor kaarten klik hier.