NOVAM-bestuur
Marieke de Vries – secretaris
Stefan Rasch – penningmeester
Robert Baas – redacteur.

Tezamen vormen zij het Dagelijks Bestuur.
Het verdere Algemeen Bestuur bestaat uit:
Otine van Erp
Petra van Drieënhuzien
Hans van der Maas.

Zet hem in je agenda:
zaterdag 11 mei ALV NOVAM
De vergadering zal dit keer plaats vinden in de zaal van “Ons huis” Taborkerk, Prinsesselaan 8, 6713 PX Ede.
concertagenda
Op zaterdag 13 april geeft Accordeon Vereniging Arnhem Zuid haar jaarconcert olv John Holvast. Het grote klassieke werk dat op het programma staat, betreft een aantal delen van Symfonie 1 Opus 24 van Prokofjev. Daarnaast zal ook muziek worden gespeeld van onder andere Bach, Strategier en Piazolla. Ook is er weer medewerking van een soliste, ditmaal op tenor-saxofoon, bespeeld door Erna Beekhuizen. Wij zullen de première brengen van het Concertino wat aan de soliste is opgedragen.
Aanvang: 20 uur
Locatie: Salvatorkerk, Salvatorplein 274 in Arnhem
Toegang: 7 euro
Zondag 14 april 2019 NOVAM Orkesten Festival
Op zondag 14 april geeft het Accordeonvereniging Oosterbeek een koffieconcert. Het Amusementsorkest en Concertorkest zullen onder leiding van Paul Beekhuizen optreden.
Aanvang: 11 uur (zaal open vanaf 10.30 uur)
Locatie: Zalencentrum Lebret, Lebretweg 51 te Oosterbeek
toegang: 7,50 euro
Op zaterdag 18 mei geven een aantal Nederlandse deelnemers aan het World Music Festival Innbruck 2019 een concert. Onder de titel: Opmaat naar Innsbruck laten zij hun programma horen. Voor de luisteraar de unieke kans om de sfeer van Innsbruck in Nederland te proefen en horen. Deelnemende orkesten zijn: Nederlands Symfonisch Accordeon Orkest, Accordeon Orkest MADE Amstelveen, Ensemble van het Accordeon orkest RAC Bennekom, de kwintetten: Kwintissimo, Tinto quintet en Kwintetto uit Amstelveen.
Locatie: Haarlemmermeerlyceum, Nieuwe Molenaarslaan 20, Hoofddorp.
Aanvang: 15 uur
Toegang: 5 euro
Op zondag 26 mei viert accordeon vereniging Lustige Klanken Bergeijk haar 60 jarig bestaan. Dit gaan ze doen met een Play-in dag. De dag start om 9.30 uur in Gemeenschapshuis Terlo, in Bergeijk. Het slotconcert zal om 16 uur zijn. Wil je mee doen, klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier. voor direct contact, mail dan naar: bestuur@delustigeklanken.nl of bel naar Carla Theuws (0497 571445, Decorette Theuws).
Op zaterdag 16 november viert de Vlissingse Accordeonverening haar 60-jarig jubileum. De verening is op 20 november 1959 opgericht. Vanaf het begin af aan is Ans Boone al lid, en heeft bij herhaling diverse bestuursfuncties bekleed. Meer info over dit concert volgt binnenkort.