NOVAM-bestuur
Marieke de Vries – secretaris
Stefan Rasch – penningmeester
Robert Baas – redacteur.

Tezamen vormen zij het Dagelijks Bestuur.
Het verdere Algemeen Bestuur bestaat uit:
Otine van Erp
Petra van Drieënhuzien
Hans van der Maas.

concertagenda
Op zaterdag 13 oktober geeft Milonga samen met het Zwols saxofoonorkest F.S.O. een concert
Aanvang: 20.00 uur (kerk open vanaf 19.30 uur)
Locatie: Oosterkerk, Bagijnesingel 17, Zwolle
Op zaterdag 13 oktober geeft de Helderse Accordeonvereniging Accordeonola een concert
Aanvang: 20 uur (kerk open vanaf 19.30 uur)
Locatie: Ontmoetingskerk Parkstraat 10, 1787 AC Julianadorp
Poster: zie prikbord
Op zaterdag 27 oktober geeft Accordeonvereniging Oosterbeek AVO haar jaarlijkse concert Het amusements orkest, en concertorkest zullen beide optreden, en staan onder leiding van dirigent Paul Beekhuizen.
Aanvang: 20 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Locatie: Zalencentrum Lebret, Lebretweg 51. Oosterbeek
Toegang: 7,50 euro
Op zondag 28 oktober vind in Kerrade de jaarlijkse play-in plaats, georganiseert door Accordeonvereniging Accordia voor meer informatie en inschrijving, klik hier.

Zaterdag 3 november 2018 NOVAM 90 jaar jubileum concert

Op zaterdag 10 november geeft Accordeonvereniging Con Forza samen met Symphonie orkest KWOV Winterwijk een concert met als thema: Con Forza 30 jaar.
Locatie: De Salon, Evenementencentrum de Hofnar, Polstraat 7, Aalten
Toegang vrij/vrije gift
Op zaterdag 10 november geeft de Zeeuwse Accordeonvereniging Concertina een bijzonder Moricone concert. Dit concert wordt verzorgd door onze twee orkesten “Entree” en “Ensuite” en ons ensemble “Encore”. Het koor “X-Stream” en diverse solisten zullen hieraan meewerken. Wim van Berkel op toetsen, Marijke Poppe op saxofoon, Bernadette van Steijn op klarinet, Ronald Baljeu op trompet, René Passenier op trombone en Rosemary Nieuwenhuize als zangeres. Anders dan bij andere concerten zullen er dit keer uitsluitend werken ten gehore worden gebracht van de beroemde componist Ennio Morricone. Onder muziekliefhebbers, en dan in het bijzonder liefhebbers van filmmuziek, is deze componist een geliefd musicus die met ieder werk de luisteraar en de musicus weet te beroeren. Voor de datum 10 november is gekozen omdat Ennio Morrocone die dag 90 jaar wordt.
Aanvang: 20 uur (zaal open 19.30 uur)
Locatie: Zeeuwse concertzaal, Verwerijstraat 14, Middelburg
Toegang: 7,50 euro
poster: zie prikbord
info/reserveren: info@concertinazeeland.nl of telefonisch 0118 470532
Op zaterdag 10 november geeft Accordeonorkest Neptunus haar 40 jaar jubileumconcert.
Aanvang: 20 uur (zaal open om 19 uur)
Locatie: Hotel Faber, Meint Veningastraat 123, 9601 KE Hoogezand
Toegang: 10 euro, incl. kop koffie/thee.
Reserveren via tel.: 050-5345501, of e mail: vicage@ziggo.nl
poster: zie prikbord
Op zondag 11 november verzorgt het Haarlems Accordeon Orkest het Zondag Middag Podium in Vijfhuizen een deel vasn het programma.
Aanvang: 14 uur
locatie: Vijfhuizen
Toegang: 5 euro
Op zondag 17 november geeft RAC Bennekom hun najaarsconcert.
locatie: de Ontmoetingskerk, Emmalaan 1, Bennekom
Zondag 18 november organiseert de Varsseveldse Akkordeon Vereniging haar 7de accordeon-harmonica festival.
Aanvang: 11.00 uur (voor de spelers is de zaal om 10.00 uur open)
Locatie: Zalencentrum “De Radstake” Twenteroute 8 in Heelweg (bij Varsseveld)
Op vrijdag 23 november geeft Accordeonvereniging Kunst en Vermaak haar jaarlijkse concert.
Aanvang: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Locatie: Wijkcentrum De Weijenbelt, Campherbeeklaan 82 Zwolle
Op zondagmaddag 16 december geeft de Amsterdamse Accordeonvereniging Insulinde m.m.v. Vocal group Barbees & Barflies een sfeervol kerstconcert.
Locatie: in de kerk de Zuidervermaning, Zuideinde 233, 1151 EG Westzaan.
Toegang: 6 euro
Op zondag 13 januari 2019 geeft Accordeonvereniging Accordeonata een nieuwjaarsconcert o.l.v. Leo van Lierop
Medewerking wordt verleend door het JOKO koor uit Krimpen aan den IJssel
Locatie: Partycentrum Amicitia, Lekkerkerk
Op zaterdag 26 januari 2019 viert het Haarlems Accordeonorkest haar 60-jarig jubileum met een concert in samenwerking met het van Amsterdam Duo. Het orkest zal oudere en nieuwere werken ten gehore brengen, waaronder een speciaal voor het orkest gecomponeerd werk.
Aanvang: 20 uur (zaal open 19.30 uur)
Locatie: Kerkzaal Doopsgezinde Gemeente Haarlem, Frankestraat 24, 2011 HV Haarlem
Toegang: 10 euro (jeugd 5 euro)
Op zaterdag 23 maart geeft Accordeonvereniging Accordeonata een voorjaarsconcert o.l.v. Leo van Lierop
Medewerking Countryband Change of Key (welke ook zorgen voor muziek tijdens het napraten en/of het dansen na afloop)
Locatie: Partycentrum Amicitia, Lekkerkerk
Toegang: 10 euro
Zondag 17 maart 2019 Nationaal Accordeon Concours voor solisten en kamermuziek, in Amstelveen
Zondag 14 april 2019 NOVAM Orkesten Festival
Zaterdag 26 mei 2018 organiseert Accordeonvereniging Kunst & Vermaak uit Zwolle een dubbelconcert met Clarinet Choir Mpingo.
Locatie: Oosterkerk, Bagijnesingel 17 te Zwolle